Singel 273-275Diakonaal Aandachtscentrum Dordrecht vindt u aan de Singel 273-275.

Afscheid coördinator Rikie Bansberg

Op donderdag 14 juni was er een afscheidsreceptie voor coördinator Rikie Bansberg. Per 1 juli gaat zij elders aan de slag als pastor, na zich een aantal jaren met hart en ziel ingezet te hebben voor het Diakonaal Aandachtscentrum.

Rikie Bansberg: “Ik neem afscheid met gemengde gevoelens. Ik ben blij en dankbaar dat ik op het einde van mijn loopbaan terugkeer naar het pastoraat, maar ik ben ook zeer gehecht aan deze plek. En de bezoekers en medewerkers zijn me dierbaar geworden.”

Tijdens de drukbezochte receptie namen bezoekers, medewerkers, bestuursleden en andere vrijwilligers en vrienden van het Aandachtscentrum afscheid van Rikie. Voorzitter Ton van de Minkelis bedankte Rikie namens iedereen voor haar toewijding en haar inzet voor het Aandachtscentrum. Rikie keek terug op de diverse activiteiten die de afgelopen jaren konden worden georganiseerd, zoals de filmavonden, de schrijfactie voor Amnesty, het bezoek aan de Efteling, het symposium over aandacht en de jubileumviering voor 25 jaar Aandachtscentrum.