Vijfentwintig jaar Aandachtscentrum!

In oktober 2017 hoopt het Aandachtscentrum haar zilveren jubileum te vieren. Vijfentwintig jaar lang hebben vele bezoekers de weg naar ons pand gevonden en zich welkom én veilig geweten. Een kop koffie of thee, aandacht, een goed gesprek, de krant, een spelletje, een schuilplaats voor het slechte weer of gewoon alleen maar rustig zitten… het is bij ons allemaal mogelijk.  Dankbaar staan we stil bij deze mijlpaal die we graag op passende wijze met elkaar willen vieren.  Dat doen we met het organiseren van een symposium, de uitgifte van een jubileumboek en een leuke, onvergetelijke activiteit voor onze bezoekers.

Symposium& ontmoeting
‘Aandacht biedt de kiem van een relatie, en daaruit zal een mens opstaan’. Dat is het thema van het symposium dat het Aandachtscentrum organiseert op donderdag 5 oktober in de Grote Kerk. Naast een inhoudelijk gedeelte en een muzikale bijdrage, is er ook ruimschoots gelegenheid voor de ontmoeting met elkaar.

Jubileumboek
Het jubileumboek schetst een beeld van het Aandachtscentrum vanaf de start in 1992 tot heden. Met onder meer een historisch overzicht aan de hand van uniek beeldmateriaal, anekdotes en interviews met onze bezoekers en onze medewerkers. Natuurlijk mag ook een vooruitblik naar de toekomst niet ontbreken.

Activiteit voor onze bezoekers
Graag willen we onze vaste kern van ongeveer 40 bezoekers verrassen met een leuke, onvergetelijke activiteit. Hoe en wat blijft nog even geheim…

Doet u mee?
Wilt u ons financieel helpen om het bovenstaande mogelijk te maken? We stellen uw bijdrage zeer op prijs! U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL06 RABO 0315 3561 62, ten name van ‘Stichting Vrienden Diakonaal Aandachtscentrum’  Indien gewenst kunt u bij het overmaken van uw gift aangeven of deze bestemd is voor het symposium, het jubileumboek of de activiteit voor de bezoekers. Hartelijk dank!